Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 25.01.2017.
15:40
Vestionline A
Zašto je SAD trenutno jedna od najmoćnijih država na planeti? Pa zato što telohranitelji njihovih predsednika imaju i po tri ruke!!! Evo, pogledajte snimak sa predsedničke inauguracije Donalda Trampa, i pogledajte šta o tome kažu novinari zapadnih medija.
Nedelja 29.01.2017.16:55
Nista cudno . To mu je posao da obezbedjuje sticena lica na sve moguce nacine. Zar je neko ocekivao da bude u sorcu mozda?
Nedelja 29.01.2017.16:57
Okeeeeej, i šta s tim? Šta je tu problematično? Zar ne radi svoj posao? Da brže reaguje? Ma i glava mu je od plastike, lepo se vidi.
Nedelja 29.01.2017.16:57
Lik je profesionalac. Obe ruke su prave i mirne. Na 6.25 se vidi kako tom rukom hvata svoj kaput i pomera ga. Čovek je samo tako istreniran da je u stanju da svoje ruke drži sve vreme u savršenom položaju koji bi mu omogućio da najbrže reaguje. Ovo je položaj ruku koji mu omogućava da najbrže gurne desnu ruku na levu stranu ispod kaputa gde mu se nalazi oružje, a levom rukom da pomeri kaput za to vreme. Kad si u prvom prstenu predsednika SAD, onda su tvoje telohraniteljske sposobnosti najbliže robotskim što mogu da budu.
Nedelja 29.01.2017.16:58
I zenski tajni agent,levo od ovog celavog agenta,drzi ruke u cudnom polozaju.Ljudi potcenjuju poslednji prsten obezbedjenja,ali on je jedina odbrana od usamljenih,obicno poremecenih atentatora cije namere obavestajna sluzba ne moze da otkrije,jer rade sami i ne dele svoje planove ni sa kim.Da su imali ovakvo obezbedjenje,ne bi poginuli Ulof Palme,Ana Lind..Volfgang Sojble ne bi zavrsio u kolicima.Tajni agent je spasao i Regana 1981. kad je ludi Hinkli pucao,a agent suprotno strogom pravilu da se predsednik uvek vozi u Belu kucu ako se nesto desi,otisao pravo u bolnicu,inace bi Regan iskrvario na smrt.To su izuzetni ljudi,zamislite samo kakav "security clearance" oni moraju da prodju,te kakve fizicke i psiholoske provere prolaze.
Nedelja 29.01.2017.16:58
Agent verovatno ima veoma glatku kožu, što je vidljivo i po njegovom izgledu lica, pa zbog toga izgleda da ima veštačke ruke, a i stalni držanje ruku u istoj poziciji pobuđuje sumnju da su veštačke. Ali u jednom trenutku, na snimku minuta 6:26, vidi se da agent pomera ruku i malo širi kaput njome, kad Melanie Trump promeni pravac kretanja. Tu se primećuje da je to agentova stvarna ruka. Inače agenti izgledaju širi u gornjem delu tela jer nose pancire sa većim ojačanjem i većina nose automatsku pušku FN-P90, Belgijske proizvodnje, sa 50 metaka u šaržeru, koja ima mali trzaj prilikom korišćenja i dovoljno je kratka da stane ispod kaputa. Inače, veštačke ruke bi samo ometale agenta da u kritičnom trenutku dovoljno brzo odgovori na napad.
Nedelja 29.01.2017.16:59
Neverovatno deluje, zapravo prevazilazi sva negativna očekivanja, u kojoj meri su određeni mediji krenuli da burgijaju, omalovaže, ismeju i izvrgnu ruglu ovog čoveka. Fotomotaže (uvek ih je bilo, ali ne u vodećim medijima), montirani snimci (snimak gospođe osmeha Tramp montiran unazad pre neki dan), omalovažavanje svega. Hajdemo, ipak održite neki nivo, molim vas! Zapravo me sve plaši jer postaje očigledno koja snaga i sila se upregla protiv onoga što Tramp jeste i šta predstavlja. Za ovu priču uopšte nije bitno da li je dobar ili loš - svakako je bilo i gorih, pa nisu bili izloženi ovakvoj "paljbi". Sve više me situacija uverava da je današnjica prilično nalik onome "kompromis je kada svi prihvate ono što sam predložio", samo glasi, otprilike, "demokratija je kada narod misli, govori i radi ono što ja želim." Inače, čovek na ovom snimku na kraju pomeri ruku negde na 6:28, ali to nije ni bitno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)